Nytt rorbuanlegg til Garsnes i 2016

NYTT: Slik skal det nye rorbuanlegget på Garsnes se ut. Ifølge Andreas Utstøl vi det stå ferdig til våren. – Dette gjør oss i stand til å arrangere julebord og andre selskaper inkludert overnatting for nærmere 40 gjester, sier Utstøl. Foto: Lavangen Entreprenører AS (illustrasjon)

Garsnes Brygger ligger idyllisk til i Sagfjorden, i Salangen. Blant fasilitetene komplekset kan tilby er en restaurant, marina med gjestebrygge, hyttekompleks, og camping med oppstillingsplasser helt nede i strandkanten. Nå kommer også rorbuanlegg.

Garsnes-komplekset er i stadig vekst, og har økt betraktelig i størrelse over de siste årene. I løpet av 2012 ble det bygget ett helt nytt konsert/festivalområde, det ble montert en helt ny marina i første byggesteg, det ble arrangert to store konserter, og Garsnes hyttefelt ble påbegynt. I 2016 tilføres et rorbuanlegg til det populære området, som har gjester fra hele verden.

Garsnes Latenight

Det er arrangert flere konserter ved Garsnes. De to største har vært arrangert som en del av «Garsnes Latenight»-konseptet. Den største av de to igjen ble arrangert i juli 2012, under Garsnes Latenight Juli 2012. Da var Plumbo hovedartist, med godt over 700 mennesker tilstede.

Kontaktinformasjon: 
Garsnes Brygge, 9350 Sjøvegan
479 14 935
post@garsnes.no