Åpent møte om næringsutvikling

Stort engasjement

Mandag 7. november inviterte Kvæfjord kommune næringslivet til dialogmøte og oppfølging av Re:tenk. Kommunen presenterte status og planer for en del næringsutviklingsprosjekter, samt at næringslivet hadde sin bolk hvor bla. nyetableringer i kommunen fikk presentert seg. Også ungdommen deltok på møtet og delte tanker og forventninger til fremtidens Kvæfjord med møtedeltakerne. Siste del av møtet var det gruppearbeid hvor næringslivet fikk diskutere bla. hvilke satsningsområder Kvæfjord bør bringe inn i debatten om en regional strategisk næringsplan.

Les omtalen av møtet fra Harstad Tidende: Næringsutvikling på alvor

Kortreist meny fra nyetablering

Jørn og Svein-Erik Bonnier har nylig etablert nytt selskap i Kvæfjord, og på møtet serverte de kortreist lammeskank med rotgrønnsaker til alle møtedeltakerne.

Kortreist meny

Kortreist meny